"Een fotoshoot bij mij is niet zomaar een fotoshoot, ik ga écht voor een totaalbeleving."

Hi! Ik ben Daniëlle

Het is eigenlijk niet op papier te omschrijven hoe ik geniet van het fotograferen van hippische ondernemers, paarden en honden. Waar ik soms heel ongeduldig kan zijn, ga ik tijdens het fotograferen zo op in mijn werk, dat ik de tijd vaak helemaal vergeet. 

Waar ik mij het meest in onderscheid ten opzichte van vele andere fotografen, is dat ik écht de tijd voor je neem, met je mee denk voor en tijdens een fotoreportage en je zoveel mogelijk wil ontzorgen.

Je doet een investering in een fotoreportage en ik wil dat je hier alles, maar dan ook echt alles uit haalt.

DaKo Fotografie Danielle Kock
Danielle Kock DaKo Fotografie

Hoe het allemaal is begonnen…​

Op 8-jarige leeftijd mocht ik dan eindelijk, na lang zeuren, op paardrijden (mijn moeder is bang voor paarden). En sindsdien is het ‘𝐩𝐚𝐚𝐫𝐝𝐞𝐧𝐯𝐢𝐫𝐮𝐬’ niet meer weg gegaan. Daar liep ik altijd rond met mijn camera. Nog zo één met een fotorolletje die je moest laten ontwikkelen, altijd een verrassing wat je had gemaakt!

In 2017 won ik een 𝐝𝐫𝐨𝐨𝐦𝐫𝐞𝐢𝐬 naar Amerika (ja een reis van 2 weken 𝘨𝘦𝘸𝘰𝘯𝘯𝘦𝘯! het bestaat), waar ik onder andere 𝐰𝐢𝐥𝐝𝐞 𝐩𝐚𝐚𝐫𝐝𝐞𝐧 ging opzoeken. Van deze ‘once in a lifetime’ reis wilde ik echt kwalitatieve, mooie foto’s hebben, dus ben ik een cursus fotografie gaan volgen.

Na de reis kreeg ik een ingeving en wist ik eindelijk waar ik echt gelukkig van werd: fotograferen van paarden en honden. Ik ben er volledig voor gegaan, volgde verschillende cursussen en masterclasses en uiteindelijk heb ik hier dus mijn beroep van kunnen maken. Gaandeweg mijn ondernemersreis ben ik mij gaan richten op de hippische ondernemers.

Mijn stijl als fotografe

Een fotoshoot bij mij is niet zomaar een fotoshoot, ik ga écht voor een totaalbeleving.
Aandacht voor jou en je dieren, ik stel je graag op je gemak, plezier, een relaxte en heldere communicatie, alle ruimte voor je wensen en structuur. Als jij mij jouw vertrouwen geeft, zorg ik voor de rest. Hoe fijn is dat?

Mijn foto’s hebben een lichte en natuurlijke uitstraling. Tijdens het fotograferen maak ik gebruik van het aanwezige daglicht. Er komen dus geen grote flitsers aan te pas, waar paarden of honden misschien van kunnen schrikken.

Een hoge kwaliteit van de foto’s vind ik heel belangrijk. Foto’s worden altijd tot in de kleinste details nabewerkt. 

“Ik geloof erin dat iedereen op een bepaalde manier fotogeniek is en ik zal bewijzen dat jij dit ook bent!”

Meer over mij

Een paar weetjes

Moeder

Samen met mijn vriend Kevin hebben we een prachtige dochter, Lisa

Dieren

Ik heb een Golden Retriever gehad, Rocco en een KWPN merrie, Tolosa

Reizen

Het liefste maak ik om het jaar een rondreis door Amerika. Volgens mij was ik in mijn vorig leven een cowgirl op een ranch in Amerika, hier voel ik mij helemaal thuis!

Eten

Chocola, sushi, M&M's, pannenkoeken, ik ben gek op eten! Het liefste zoet en hartig bij een wijntje!

DaKo-Fotografie-Daniëlle-Kock-3

Ben je benieuwd of wij een match zijn? Laten we dan kennismaken!

Copyright DaKo Fotografie
If you want to use my photo, please send me a e-mail: info@dakofotografie.nl