Tweedaagse masterclass hondenfotografie
De ondernemerseditie

Het complete pakket waarbij je alles leert over hondenfotografie en ondernemen

Masterclass hondenfotografie - ondernemerseditie

Unieke masterclass in Nederland! Deze masterclass hondenfotografie is voor iedereen die grote stappen wil gaan maken als hondenfotograaf. Tijdens deze tweedaagse masterclass ga je alles leren over het maken van prachtige foto’s van honden en daarnaast kom je alles te weten over het opzetten (of upgraden) van je eigen bedrijf als hondenfotograaf. 

Er is plek voor een klein groepje van 5 deelnemers, zo is er voldoende ruimte om iedereen persoonlijk te helpen. Na deze super uitgebreide masterclass hondenfotografie kun je (meer) geld verdienen met het maken van hondenportretten en ga jij je echt onderscheiden van veel andere hondenfotografen.

Programma

Wat ga je leren?

Dag 1 staat in het teken van fotografie. We behandelen de theorie en gaan verschillende modellen fotograferen. Je leert wat de juiste apparatuur en instellingen zijn om scherpe en goed belichte foto’s te maken. Daarnaast vertel ik je onder andere hoe je een fotoshoot voorbereid, krijg je tips over de omgang met honden, het aansturen van de modellen en waar een geschikte fotolocatie aan moet voldoen. Je krijgt allerlei tips en tricks voor het maken van een prachtig portret. Nadat we de theorie hebben doorgenomen gaan we 2-3 prachtige modellen fotograferen in een mooi natuurgebied. 

Dag 2 staat in het teken van fotobewerking en ondernemen. In de ochtend ga ik je alles vertellen wat je moet weten als je meer wil zijn dan alleen een hobbyfotograaf. Er komen ontzettend veel onderwerpen aan bod, waaronder inschrijven bij de KVK, administratie, prijzen bepalen, klantcontact, opdrachten krijgen, website en social media, personal branding en huisstijl. Als fulltime fotografe mag je mij alles vragen wat je wilt weten! 

Na de lunch gaan we aan de slag met fotobewerking. Alle belangrijkste onderwerpen in Photoshop komen aan bod, zelfs met de nieuwste techniek AI. Heb je specifieke vragen, dan mag je die altijd stellen.

 

En dit is nog niet alles! Je krijgt nog een bonus, namelijk een online 1:1 call met mij na de masterclass waarin je al je vragen mag stellen waar je tegen aanloopt in de tussentijd.

Wil je meer zijn dan alleen een hobbyfotograaf? Dan is deze tweedaagse masterclass echt iets voor jou!

Fotografie Australian Shepherd hond natuur
Praktisch

Het programma

Dag 1
09.45 – 10.00 uur inloop met koffie/thee en iets lekkers
10.00 – 12.00 uur theorie
12.00 – 12.45 uur lunch
12.45 – 13.15  uur vertrek naar shootlocatie
13.15  – 15.30 uur fotograferen

Dag 2
09.45 – 10.00 uur inloop met koffie/thee en iets lekkers
10.00 – 13.00 uur alles over ondernemen
13.00 – 14.00 uur lunch
14.00 – 17.00 uur fotobewerking 

Benodigdheden

Wat heb je nodig om deze masterclass te kunnen volgen?

Een spiegelreflex- of systeemcamera.
Een objectief met een brandpuntafstand van minimaal 70 mm. Bijvoorbeeld een zoomlens 70-200 mm of een lens met een vast brandpuntafstand van 85, 105 of 135 mm.

Voor het Photoshop gedeelte heb je een goed werkende laptop nodig, met, bij voorkeur, de laatste versie van het programma Adobe Photoshop. Denk ook aan een notitieboekje om aantekeningen te maken.

Investering
€ 297,50 exclusief btw per dag (€ 595,- in totaal)
Schrijf je je in bij de KVK? Dan is de btw aftrekbaar!

Wat is er inbegrepen?

Puppy fotoreportage De Bilt

Vragen?

Heb je vragen over de masterclass? Kun je niet op de voorgestelde datum, maar wil je wel deelnemen aan een masterclass? Stuur mij dan een bericht.

Copyright DaKo Fotografie
If you want to use my photo, please send me a e-mail: info@dakofotografie.nl