Masterclass hondenfotografie

Het complete pakket waarbij je alles leert over hondenfotografie

Masterclass hondenfotografie

Een prachtig portret van een hond, misschien wel van je eigen maatje, op een mooie locatie, de kleuren zijn schitterend én de foto is scherp. Na deze uitgebreide masterclass hondenfotografie zit je vol kennis en energie om hondenportretten te maken!

Programma

Wat ga je leren?

Tijdens deze tweedaagse masterclass leer je wat de juiste instellingen zijn om een scherpe en goed belichte foto te maken. Je camera leer je handmatig in te stellen, waardoor je zelf de regie over je camera hebt. De automatische stand is verleden tijd! Daarnaast vertel ik je onder andere over het aansturen van het model en waar een geschikte foto locatie aan moet voldoen. Je krijgt allerlei tips en tricks voor het maken van een prachtig portret. Om het plaatje compleet te maken ga je leren hoe je je foto’s kan nabewerken in Adobe Photoshop.

De belangrijkste onderwerpen in Photoshop komen sowieso aan bod. Heb je specifieke vragen, dan mag je die altijd stellen.

Puppy meegroeireportage Utrecht
Praktisch

Hoe wordt de masterclass gegeven?

De theorie ontvang je digitaal, in begrijpelijke taal, zonder eindeloos lange technische verhalen. Indien gewenst kunnen we de theorie ook live doornemen. Zo kun je in je eigen tijd en zo vaak als je wilt, alles doornemen. We plannen een praktijkdag op een mooie locatie, waar je verschillende honden gaat fotograferen. Op een andere dag gaan we aan de slag met Adobe Photoshop. Dit doen we via Zoom en indien gewenst kan het opgenomen worden. Je kan dan altijd de opname terug kijken, super handig als je later wilt weten hoe het ook alweer zat!

Benodigdheden

Wat heb je nodig om deze masterclass te kunnen volgen?

Een spiegelreflex- of systeemcamera.
Een objectief met een brandpuntafstand van minimaal 70 mm. Bijvoorbeeld een zoomlens 70-200 mm of een lens met een vast brandpuntafstand van 85, 105 of 135 mm.

Voor het Photoshop gedeelte heb je een goed werkende laptop nodig, met, bij voorkeur, de laatste versie van het programma Adobe Photoshop.

Investering
€ 285,-

Wat is er inbegrepen?

Hondenfotografie in de natuur

Heb je vragen over de masterclass? Stuur mij gerust een berichtje.