Masterclass hondenfotografie

Het complete pakket waarbij je alles leert over hondenfotografie

Masterclass hondenfotografie

Een compleet verzorgde LIVE dag in de provincie Utrecht, waarbij je alles gaat leren over het maken van mooie portretten van honden. Er is plek voor een select groepje van maximaal 4 deelnemers.
Zo is er voldoende ruimte om iedereen persoonlijk te helpen en kun je ook gelijkgestemde fotografen ontmoeten. Na deze uitgebreide masterclass hondenfotografie zit je vol kennis en energie om hondenportretten te maken! 

Programma

Wat ga je leren?

De masterclass bestaat uit drie delen: theorie, praktijk (fotografie) en nabewerking.
Je leert wat de juiste apparatuur en instellingen zijn om scherpe en goed belichte foto’s te maken. Daarnaast vertel ik je onder andere hoe je een fotoshoot voorbereid, krijg je tips over de omgang met honden, het aansturen van de modellen en waar een geschikte foto locatie aan moet voldoen. Je krijgt allerlei tips en tricks voor het maken van een prachtig portret. Nadat we de theorie hebben doorgenomen gaan we 2 prachtige modellen fotograferen in een mooi natuurgebied. Om het plaatje compleet te maken ga je leren hoe je je foto’s kan nabewerken in Adobe Photoshop.

De belangrijkste onderwerpen in Photoshop komen sowieso aan bod. Heb je specifieke vragen, dan mag je die altijd stellen.

Puppy meegroeireportage Utrecht
Praktisch

Het programma

09.00 – 09.30 uur inloop met koffie/thee en iets lekkers
09.30 – 11.30 uur theorie
11.30  – 12.00 uur lunch
12.00 – 12.30 uur vertrek naar shootlocatie
12.30 – 14.30 uur fotograferen
14.30 – 15.00 uur terug naar de theorie locatie
15.00 – 17.30 uur fotobewerking in Adobe Photoshop

Benodigdheden

Wat heb je nodig om deze masterclass te kunnen volgen?

Een spiegelreflex- of systeemcamera.
Een objectief met een brandpuntafstand van minimaal 70 mm. Bijvoorbeeld een zoomlens 70-200 mm of een lens met een vast brandpuntafstand van 85, 105 of 135 mm.

Voor het Photoshop gedeelte heb je een goed werkende laptop nodig, met, bij voorkeur, de laatste versie van het programma Adobe Photoshop. Denk ook aan een notitieboekje om aantekeningen te maken.

Investering
€ 495,-

Wat is er inbegrepen?

Hondenfotografie in de natuur

Vragen?

Heb je vragen over de masterclass? Kun je niet op de voorgestelde datum, maar wil je wel deelnemen aan een masterclass? Stuur mij dan een bericht.