Dé hondenfotografie bootcamp

Til in 3 maanden jouw hondenportretten naar the next level ​

Het avontuur begint hier!

De dagen zijn kort, het is snel donker en koud. Het perfecte moment om te werken aan je fotografie skills en ondernemersvaardigheden, zodat je in het voorjaar klaar bent om prachtige hondenportretten te maken!

Deze hondenfotografie bootcamp duurt 3 maanden en is dé ultieme bestemming voor zowel enthousiaste beginnende hondenfotografen als de meer ervaren fotografen, die hun liefde voor honden willen omzetten in onvergetelijke beelden. 

Het is een reis van ontdekking, creativiteit en veel plezier. Met 2 praktische livedagen, maandelijkse inspirerende online groepscoachings en dagelijkse begeleiding, zul je niet alleen je fotografie- en ondernemersvaardigheden verbeteren, maar ook op persoonlijk vlak groeien.

Ben je er klaar voor om je foto’s naar the next level te tillen en (meer) geld te verdienen met (honden)fotografie? Dan is deze bootcamp perfect voor jou! Lees snel verder.

Dit gaat de bootcamp jou opleveren

DaKo Fotografie Danielle Kock
Hi! Ik ben Daniëlle

Liefde voor honden, passie voor fotografie en ondernemen

Ik heb meer dan 7 jaar ervaring als professioneel hondenfotograaf en heb van mijn hobby mijn beroep kunnen maken. Vele mensen keken mij in het begin vreemd aan toen ik vertelde dat ik hondenfotograaf ben, maar ik was vastberaden, dit wilde ik en niets anders! Inmiddels heb ik een succesvol bedrijf waar ik goed van kan leven.

In de afgelopen jaren heb ik meer dan 250 hondenfotografen mogen helpen en ik sta vooral bekend om mijn fijne, rustige uitleg en persoonlijke aandacht. Tijdens de bootcamp vertel ik je ALLES wat ik weet, want ik gun jou ook het succes als hondenfotograaf!

 

Dit krijg je allemaal tijdens de bootcamp​

Livedag
Theorie & fotografie

De eerste livedag staat in het teken van theorie en daarna gaan we een aantal knappe modellen fotograferen in een mooi natuurgebied. Deze dag is volledig verzorgd, inclusief drankjes, lunch en snacks.

Livedag
Photoshop & ondernemen

Tijdens de tweede livedag gaan we foto's nabewerken in Photoshop en vertel ik je mijn workflow van a-z en daarnaast gaan we het uitgebreid hebben over ondernemen als fotograaf. Ook deze dag is volledig verzorgd.

Maandelijkse groepscoachings

Elke maand is er een Q&A waarin we speciale thema's kunnen bespreken en waar ruimte is om al je vragen te stellen. In februari zijn er 2 Q&A's, dus 4 in totaal.

Whatsapp groep

In deze whatsapp groep zitten alle deelnemers van de bootcamp. Loop je ergens tegenaan? Dan kun je het gelijk in de groep zetten en krijg je hulp.

Besloten Facebookgroep

Je wordt toegevoegd aan de besloten Facebookgroep met cursisten. Hier kun je je werk delen, om feedback vragen, andere onderwerpen bespreken en in contact komen met andere fotografen.

En een gave BONUS!

Je krijgt er ook nog een gave bonus bij. Wat dit is laat ik nog even geheim, maar ik kan wel alvast verklappen dat het bijdraagt aan de groei van jou als hondenfotograaf en ondernemer! 

Inhoud livedagen

Livedag 1: theorie en fotografie 
Na een warm ontvangst beginnen we met de theorie. Ik ga je alles vertellen wat je moet weten voor het maken van prachtige hondenportretten. Je leert onder andere wat de juiste apparatuur en instellingen zijn om scherpe en goed belichte foto’s te maken. Daarnaast vertel ik je hoe je een fotoshoot voorbereid, krijg je tips over de omgang met honden, het aansturen van de modellen en waar een geschikte fotolocatie aan moet voldoen. Nadat we de theorie hebben doorgenomen en uitgebreid hebben geluncht, gaan we 2-3 knappe modellen fotograferen in een mooi natuurgebied. Deze dag duurt van 09.30 tot ca. 16.30 uur.

Livedag 2: fotobewerking en ondernemen
Het eerste deel van de dag besteden we aan fotobewerking. Alle belangrijkste onderwerpen in Photoshop komen aan bod, zelfs met de nieuwste techniek AI. Heb je specifieke vragen, dan mag je die altijd stellen.

Na de lunch ga ik je alles vertellen wat je moet weten als je meer wil zijn dan alleen een hobbyfotograaf. Er komen ontzettend veel onderwerpen aan bod, waaronder  inschrijven bij de KVK,  administratie, prijzen bepalen, klantcontact, opdrachten krijgen, website en social media, personal branding en huisstijl. Als fulltime fotografe mag je mij alles vragen wat je wilt weten!
Deze dag duurt van 09.30 tot ca. 16.30 uur.

Wil je meer zijn dan alleen een hobbyfotograaf? Dan is deze bootcamp echt iets voor jou!

Wat heb je nodig om deze bootcamp te kunnen volgen?

Een spiegelreflex- of systeemcamera.
Een objectief met een brandpuntafstand van minimaal 70 mm. Bijvoorbeeld een zoomlens 70-200 mm of een lens met een vast brandpuntafstand van 85, 105 of 135 mm.

Voor het Photoshop gedeelte heb je een goed werkende laptop nodig, met, bij voorkeur, de laatste versie van het programma Adobe Photoshop. Denk ook aan een notitieboekje om aantekeningen te maken.

hondenfotografie ondernemen marketing hondenfotograaf masterclass workshop
PLANNING

Data bootcamp 2024

Wat andere cursisten zeggen

3 maanden bootcamp

Investering

Deelname kost 267 euro exclusief btw per maand (gedurende 3 maanden). Bij de check-out kun je ook kiezen voor betalen in 1 keer waarbij je profiteert van een voordeel in de prijs.
Schrijf je je in bij de KVK? Dan is de btw aftrekbaar!
cursus hondenfotografie in de natuur

Vragen?

Heb je vragen over de bootcamp? Kun je niet op de voorgestelde data, maar wil je wel deelnemen aan een bootcamp? Stuur mij dan een bericht.

Copyright DaKo Fotografie
If you want to use my photo, please send me a e-mail: info@dakofotografie.nl