Menu Sluiten

Daniëlle Kock

Mijn naam is Daniëlle Kock, het gezicht achter DaKo Fotografie. Ik woon in Montfoort, dicht bij de stad Utrecht. Mijn creativiteit, passie voor fotografie en liefde voor dieren heb ik gebundeld tot hetgeen wat ik het liefste doe; het maken van dierbare herinneringen!

Ik ben gespecialiseerd in honden- en paardenfotografie, maar andere dieren zijn ook van harte welkom.

Voor een fotoshoot reis ik graag door het hele land, om de mooiste outdoor locaties te ontdekken, dicht bij jou in de buurt.

Kennis en ervaring in fotografie heb ik opgedaan door onder andere het volgen van diverse (privé)cursussen. Daarnaast heb ik een afgeronde studie aan het Grafisch Lyceum als Media Manager. Ik ben een perfectionist met oog voor detail en ga voor het beste resultaat. Daarom zal ik mij altijd blijven ontwikkelen om zo jouw dier op zijn mooist vast te kunnen leggen.

Een prettig contact, plezier en ontspanning, staan voor mij centraal in mijn werkwijze. Zowel mens als dier moet zich bij mij op zijn of haar gemak voelen, want de fotoshoot moet een leuke belevenis zijn, met als resultaat mooie spontane foto’s. Bekijk mijn portfolio of lees onder het kopje informatie meer over een fotoreportage.

Heb je vragen of wil je een fotoshoot boeken?
Neem vrijblijvend contact met mij op.

DaKo Fotografie Fotograaf Daniëlle Kock

Daniëlle