Flower Package

Het voordeelpakket voor meerdere fleurige fotoshoots

Foto's van je paard tussen prachtige bloemen

Ben je ook zo gek op het voorjaar, de zomer, prachtige bloemen en hou je van kleur? 

Laat magische professionele foto’s maken van je paard tussen de bloemen op 3 verschillende momenten in het jaar. (Doordat je 3 fotoshoots boekt profiteer je ook nog eens van een voordeel in prijs ten opzichte van drie losse fotoshoots). 

Denk bijvoorbeeld aan bloesem, hyacinten, narcissen, tulpen en de paarse heide. De verschillende bloemen bloeien ieder in hun eigen periode, zorgt dat je tijdig je fotoshoot reserveert.

Lees hieronder meer over dit unieke pakket.

HOE FIJN ZOU HET ZIJN ALS...

Je voor altijd terug kan kijken op je lieve paard?

Mooie foto’s van je paard, precies zoals hij of zij is tussen de prachtige bloemen. Eventueel met jou erbij. Een dierbare herinnering voor het leven.

Foto’s van topkwaliteit die je kan laten afdrukken en een mooie plek in huis kan geven. Iets waar je trots op kan zijn!

DAN MAAK IK MET ALLE LIEFDE PRACHTIGE PORTRETTEN VAN JE paard

Zo gaat een fotoshoot in zijn werk

1. Aanvraag en kennismaking

Klik hieronder op de knop ‘boek je fotoshoot’. Ik neem vervolgens (meestal) binnen 24 uur contact met je op. We plannen de eerste datum, we bespreken je wensen voor de foto’s, welke bloemen je mooi vindt en ik kom graag meer te weten over je paard. Zijn er bepaalde zaken waar ik rekening mee moet houden? Laat het mij weten, zodat we goed voorbereid aan de fotoshoot beginnen.

DaKo-Fotografie-Daniëlle-Kock

2. Voorbereiding

Per mail bevestig ik wat we besproken hebben. Je ontvangt bij deze mail een uitgebreide gids met tips ter voorbereiding op de fotoshoot. Ik kan mij namelijk heel goed voorstellen dat het best spannend kan zijn, dus een goede voorbereiding geeft je al veel rust.

Paardenfotoshoot Utrecht

3. De fotoshoot

De dag van de fotoshoot is aangebroken! Nadat we met elkaar hebben kennisgemaakt, gaan we de foto’s maken. Je mag gratis gebruik maken van een fotohalster. Alle foto’s worden zorgvuldig nabewerkt, waarbij ook het fotohalster weggewerkt kan worden. Zo lijkt het net alsof je paard los staat. We nemen alle tijd die nodig is om de foto’s te maken. Zo hebben we geen tijdsdruk en hoeven we niet te stressen.

Optioneel: tijdens het afrekenproces kun je ervoor kiezen om een videoshoot toe te voegen aan de fotoshoot.

Paardenfotograaf Lopik Woerden

4. Je eigen fotogalerij

De fotoshoot is achter de rug. Tijd voor jou om te relaxen en terug te kijken op een super geslaagde fotoshoot. In de tussentijd ga ik aan de slag met het uitzoeken van alle foto’s. Vervolgens ontvang je een mail met een link naar je eigen (beveiligde) fotogalerij. Hier kun je de foto’s uitkiezen die je bewerkt wil hebben. Wanneer ik je selectie heb ontvangen, ga ik de foto’s tot in detail nabewerken.

Paardenfotografie IJsselstein Nieuwegein Houten

5. Levering foto's

You’ve got mail! Ga er even goed voor zitten en geniet van alle mooie foto’s die je digitaal hebt ontvangen. De foto’s ontvang je in hoge resolutie (afdrukformaat) en op webformaat, zodat je de resultaten kan delen op social media.

Bloesem fotoshoot paard

6. Fotoafdrukken

Als je dan eindelijk van die prachtige foto’s van je maatje hebt, dan is het zonde als je alle foto’s op de laptop laat staan. Met alle liefde adviseer ik je bij het laten afdrukken van je foto’s. Denk bijvoorbeeld aan een uitvergroot portret voor aan de muur, foto’s voor in je favoriete fotolijstjes of alle foto’s in een luxe fotoalbum.

Fotoafdrukken paarden

Reviews

Ervaringen van anderen

PRAKTISCHE INFORMATIE

Wat kun je verwachten?

Romantische paardenfotografie
Investering

Het pakket

Flower Package

199 Per fotoshoot. Mogelijkheid tot betalen in termijnen
  • 3 fotoshoots
  • Uitgebreid advies en gids met tips ter voorbereiding op de fotoshoot
  • Geen tijdslimiet
  • Een persoonlijke online galerij om je foto’s uit te kiezen
  • Alle foto's worden zeer zorgvuldig nabewerkt
  • Inclusief 3 digitale foto’s per fotoshoot, 9 foto's in totaal
  • Extra foto's bestellen is mogelijk
  • Mogelijkheid tot bestellen van fotoafdrukken en wanddecoratie

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw en exclusief reiskosten van €0,38 per km retour.
In het weekend wordt een toeslag gerekend van €75,-.

Wil je liever een enkele fotoshoot boeken tussen de bloemen?
Dat is ook mogelijk. Klik hier en kies dan voor pakket brons, zilver of goud.

FAQ

Veelgestelde vragen

Klik op de knop ‘boek hier het flower package’ en je komt in de betaalomgeving. Nadat je betaling is ontvangen, ontvang je (meestal) binnen 24 uur een bericht om een datum te plannen voor de fotoshoot.

Ik fotografeer in heel Nederland. En op speciaal verzoek ook in het buitenland (graag zelfs!).

Voorafgaand aan de fotoshoot ontvang je een uitgebreide gids met tips, ter voorbereiding op de fotoshoot.

Nee dat hoeft zeker niet. Ik begeleid je tijdens de fotoshoot en geef je tips hoe je kan staan/zitten. Daarnaast let ik ook op de kleine details, zoals dat je kleding en haar goed zit.

Tijdens de fotoshoot mag je kosteloos gebruik maken van mijn fotografiehalster. Dit werk ik achteraf weg in Photoshop, zodat het lijkt alsof je paard los staat.

Voorafgaand aan de fotoshoot hou ik altijd Buienradar in de gaten. We hebben tot de avond voor de fotoshoot contact. Als het gaat regenen dan wordt de fotoshoot kosteloos verplaatst.

Je kan altijd foto’s nabestellen. De prijs per foto is 15 euro.

Je ontvangt alleen de bewerkte foto’s.
Ik sta voor een bepaalde kwaliteit en het nabewerken van de foto’s is hier een onderdeel van.

De selectie van de foto’s maak je via je eigen (beveiligde) fotogalerij. Nadat alle foto’s bewerkt zijn, ontvang je de foto’s in hoge resolutie en op webformaat.

Ja ik heb hiervoor een mooie cadeaubon gemaakt, die ik gepersonaliseerd digitaal of per post naar jou of de ontvanger kan sturen. Vul hiervoor het contactformulier in om een cadeaubon aan te vragen.

Ja, enkele dagen na de fotoshoot ontvang je een link naar je eigen fotogalerij. Dit is alleen voor jou toegankelijk. Hier kun je de foto’s uitkiezen die je wilt ontvangen.

Het aanpassen/nabewerken van foto’s is niet toegestaan. Als je met mij samenwerkt, kies je bewust voor mijn stijl en dat is mijn visitekaartje. Als je vragen of opmerkingen hebt over de foto’s kun je contact met mij opnemen.

Als je een business fotoreportage boekt, mag je de foto’s overal voor gebruiken. 
Wil je de foto’s op social media delen, dan vraag ik je om DaKo Fotografie te vermelden onderaan de foto en te taggen.

Als je foto’s wilt publiceren, dan is naamsvermelding verplicht. Het laten publiceren van foto’s door andere bedrijven gaat altijd in overleg met mij.

Een fotoshoot van je beste maatje, een dierbare herinnering voor het leven

Copyright DaKo Fotografie
If you want to use my photo, please send me a e-mail: info@dakofotografie.nl