Menu Sluiten

Ervaringen fotoshoots

Ben je benieuwd naar ervaringen van mensen die een fotoshoot bij mij hebben geboekt? 
Lees hieronder enkele reviews.

Fantastisch fotografe die met veel geduld, en merkbare liefde voor de honden, de drie lieverds prachtig op de foto heeft gezet! Mijn twee kleinhonden en oppashond zijn lieverds en luisteren goed maar drie labjes bij elkaar blijft een uitdaging. Ze blijft rustig, heeft engelengeduld en bereikt hierdoor het mooiste resultaat. Daniëlle heeft oog door detail en weet de mooiste locaties te vinden. We hebben een geweldig shoot gehad, ik ben ontzettend blij met het resultaat en kijk er nog elke keer met veel plezier op terug!

Karin Lancee

DaKo-Fotografie-honden Montfoort
Fotoshoot met puppy Utrecht

Danielle, we hebben Zooo genoten tijdens de fotoshoot en daarna en voorlopig nog van de super mooie foto's. Het ging zo leuk, professioneel en spontaan. Mijn ouders hebben nu ook een puppy en geef ze een fotoshoot cadeau

Quirina Baars

WAUW! Dat was het eerste wat ik dacht toen ik de foto's terugzag.
Het is ontzettend prettig om met Daniëlle te werken, ze denkt mee, heeft heel veel geduld en zorgt dat alles tot in de details perfect is en zowel jij als je huisdier zich volledig op zijn gemak voelen, wat zeker terug te zien is op de foto's!

Onlangs heb ik bij haar een fotoshoot met mijn jonge paard aan huis gedaan. Gezien zijn leeftijd vond ik het fijner als hij in vertrouwde omgeving was zodat ook hij zich op zijn gemak zou voelen. Daniëlle zag bij aankomst gelijk mogelijkheden en mooie plekken waar we de foto's konden maken, ze ziet precies wat het totaalplaatje wordt. Omgeving, ondergaande zon, de kleuren alles was gewoon perfect!
Ik kan niet anders zeggen dat ze echt passie heeft voor haar vak, dit zie je dan ook zeker terug op de schitterende eindresultaat wat ze aflevert. De foto's zijn heel natuurlijk, origineel, puur en spreken je echt aan. Nadeel is wel dat het erg lastig kiezen is welke foto's het uiteindelijk moeten worden 😉
Ik ben onwijs blij met het resultaat! Een echte aanrader dus!

Stal Noorbergen

Paardenfotografie IJsselstein
Hondenfotografie Utrecht

Danielle heeft meegewandeld met een wandeling van ongeveer 15 Australian Shepherds. Hieruit heeft zij op allerlei manieren en posities mooie foto’s geschoten. Het resultaat van mijn 2 honden is ontzettend mooi geworden.


Wij zijn hier ook erg blij mee

Evelien Verbeek

Met de komst van onze Berner Sennenpup 'Bollie' besloten we een shoot met Daniëlle in te plannen. Ze groeien zo snel, dat wil je gewoon graag vastleggen voor later. Het contact met Daniëlle verliep heel prettig. Ze reageert snel, communiceert helder en duidelijk en denkt graag mee. We hebben uiteindelijk gekozen voor een meegroeirapportage, wat betekent dat we 3 fotoshoots gaan doen met Bollie. De eerste shoot hebben we inmiddels gehad, en wat was het een leuke en fijne ervaring! Voor zowel ons, als Bollie. Daniëlle is rustig, heeft veel geduld en het maakt haar niet uit in welke positie ze zelf ligt, staat of hangt om dé foto te maken. Daarnaast is ze ook nog super lief en ervaren met dieren. Ze wist precies hoe ze de aandacht van onze Bollie kon trekken (wat best hilarisch was soms) en bedacht ter plekke originele houdingen/poses voor de foto, van zowel Bollie alleen als ons met Bollie samen. En de uiteindelijke foto's? In één woord: geweldig! Daniëlle heeft voor ons hele waardevolle en prachtige foto's gemaakt. Iets om te koesteren, voor nu én later. We kijken nu al uit naar de volgende shoot als Bollie 6 maanden is!

Amanda, Wouter & Bollie

Puppy fotografie fotoshoot-2
Paardenfotografie portret mens Utrecht

Wat een prachtige foto’s maakt ze zeg! Dank je wel!
Ik zal ze koesteren

Mirna & Salvino

Wij hebben al even terug een onwijs fijne en leuke fotoshoot gehad. Onze hond Lexi voelde zich ook op haar gemak en toen zij aangaf dat het “genoeg” was was het ook goed. Er zijn momenten geweest dat ik helemaal vergeten was dat wij voor de camera stonden met mensen om ons heen. Ik heb ook een traantje weggeveegd bij het zien van de geweldige resultaten! Echte aanrader

Shevaun

Hondenfotograaf Amsterdam tulpen
Hondenfotografie in de natuur

We zijn enorm blij met Danielle. Ze heeft echt prachtige foto’s gemaakt van onze 2 maanden oude pup. Ondanks dat onze puppy Cookie het commando “zit” nog niet eens kende heeft ze met geduld en veel ervaring hem prachtig op de foto weten te zetten! Daarnaast was ze heel eenvoudig te bereiken en reageerde ze snel op mijn vragen. Heel fijn, een dikke aanrader dus!

Eva ten Thije

Fotografie... Niet alleen een passie maar een hele grote "Kunst"... Daniëlle van DaKo Fotografie heeft het geduld en vooral het talent om de jonge paarden waar we mee werken, prachtig op de foto te zetten. Zij doet dit vol passie en heeft humor en geduld waardoor het altijd een geslaagde en gezellige middag is. Wij maken de foto's met de jonge dieren allemaal in het bos. Door de ontspannen manier waarop ze werkt, maken we niet alleen de mooiste foto's maar is het ook meteen een goede ervaring voor de paarden. Daniëlle we zijn super blij met jou.

Miranda

Fotografie van paarden
Puppy fotoshoot De Meern


Aantal weken geleden bij Danielle een fotoshoot laten doen met onze pup Bowie! Wat heeft deze vrouw geduld.

De pup voelde zich erg op der gemak bij Danielle. Wij willen jou heel erg bedanken voor de super mooie foto’s

Denise & Bowie