Menu Sluiten

Ervaringen fotoshoots

Ben je benieuwd naar ervaringen van mensen die een fotoshoot bij mij hebben geboekt? 
Lees hier onder enkele reviews.

Met de komst van onze Berner Sennenpup 'Bollie' besloten we een shoot met Daniëlle in te plannen. Ze groeien zo snel, dat wil je gewoon graag vastleggen voor later. Het contact met Daniëlle verliep heel prettig. Ze reageert snel, communiceert helder en duidelijk en denkt graag mee. We hebben uiteindelijk gekozen voor een meegroeirapportage, wat betekent dat we 3 fotoshoots gaan doen met Bollie. De eerste shoot hebben we inmiddels gehad, en wat was het een leuke en fijne ervaring! Voor zowel ons, als Bollie. Daniëlle is rustig, heeft veel geduld en het maakt haar niet uit in welke positie ze zelf ligt, staat of hangt om dé foto te maken. Daarnaast is ze ook nog super lief en ervaren met dieren. Ze wist precies hoe ze de aandacht van onze Bollie kon trekken (wat best hilarisch was soms) en bedacht ter plekke originele houdingen/poses voor de foto, van zowel Bollie alleen als ons met Bollie samen. En de uiteindelijke foto's? In één woord: geweldig! Daniëlle heeft voor ons hele waardevolle en prachtige foto's gemaakt. Iets om te koesteren, voor nu én later. We kijken nu al uit naar de volgende shoot als Bollie 6 maanden is!

Amanda, Wouter & Bollie

Puppy fotografie fotoshoot-2
Paardenfotografie portret mens Utrecht

"Wat een prachtige foto’s maakt ze zeg! Dank je wel! Ik zal ze koesteren"

Mirna & Salvino

Wauw! Wat een geweldige foto’s van ons hondenvriendje... Gemaakt met heel veel geduld en liefde... Onze hond bleef niet stil zitten, wilde standaard de andere kant op en was enorm snel afgeleid door alles en iedereen! En toch is het je gelukt om de perfecte foto te maken! Echt super blij mee!

Manda & Bouncer

Hondenfotografie Montfoort Utrecht
Labrador zonsondergang fotoshoot

Onze hond Noa is tijdens een prachtige lenteavond op de foto gezet door Daniëlle van DaKo Fotografie. Die avond was een feestje. Zo bijzonder hoe zij telkens weer de aandacht kon krijgen van onze puberhond. Daniëlle dacht werkelijk aan alles; lichtinval, omgeving en achtergrond, verschillende poses en zelfs aan een tekentang voor het geval er teken in het gras zaten. Naast prachtige foto’s van Noa, heeft zij ons samen ook op de foto gezet. Kortom, een aanrader voor het geval je op zoek bent naar een dierenfotograaf met passie voor dier én fotografie!

Cheryl & Noa

Fotografie... Niet alleen een passie maar een hele grote "Kunst"... Daniëlle van DaKo Fotografie heeft het geduld en vooral het talent om de jonge paarden waar we mee werken, prachtig op de foto te zetten. Zij doet dit vol passie en heeft humor en geduld waardoor het altijd een geslaagde en gezellige middag is. Wij maken de foto's met de jonge dieren allemaal in het bos. Door de ontspannen manier waarop ze werkt, maken we niet alleen de mooiste foto's maar is het ook meteen een goede ervaring voor de paarden. Daniëlle we zijn super blij met jou.

Miranda

Fotografie van paarden
Puppy fotoshoot De Meern


Aantal weken geleden bij Danielle een fotoshoot laten doen met onze pup Bowie!Wat heeft deze vrouw geduld.

De pup voelde zich erg op der gemak bij Danielle. Wij willen jou heel erg bedanken voor de super mooie foto’s

Denise & Bowie