Business fotoreportages

Voor hippische ondernemers

Ben je er klaar voor om nieuwe klanten aan te trekken?

Je herkent het misschien wel.

Je hebt van je passie voor paarden je beroep gemaakt, met heel je ziel en zaligheid een bedrijf opgericht, je hebt een prachtig aanbod, maar je hebt
niet voldoende klanten.

Je hebt het veel te druk voor het maken van foto’s, je hebt geen inspiratie of het lukt je gewoon niet om je producten of diensten goed in beeld te brengen.

Je verwijst liever niemand door naar je website, want die straalt niet jouw kwaliteiten uit.

Je deelt weinig op social media, omdat je geen geschikte foto’s hebt. Hierdoor ben je niet zichtbaar en weten potentiële klanten niet van je bestaan.

Wat als...

Je veel mooie foto's voor het uitkiezen hebt?

Het zou toch ideaal zijn als je niet zelf hoeft na te denken over wat voor foto’s je moet maken van je bedrijf en hoe je die moet maken? Dat je tijd over hebt om te besteden aan hetgeen wat je écht gelukkig maakt in je werk? Je altijd foto’s paraat hebt om te posten op social media en hiermee je online zichtbaarheid kan vergroten? En dat potentiële klanten zeggen bij het zien van de foto’s; “WAUW! Dit wil ik hebben!” Of: “hier moet ik zijn!”? 

Ik kan je hierbij helpen

Dan is een business fotoreportage dé oplossing

Met een business fotoreportage gaan we een beeldbank met foto’s creëren (denk onder andere aan portretfoto’s van jou en eventueel het team, dat je aan het werk bent, van producten, de paarden, het terrein, enz.) die je overal voor kan gebruiken om je bedrijf te presenteren. Zo krijgt je website een professionele uitstraling, heb je altijd mooie foto’s om te delen op je social media en ga je je onderscheiden van je concurrenten. Met de juiste strategie kom je steeds vaker onder de aandacht bij je ideale klant en die wil je bereiken om meer opdrachten te krijgen.

RESULTAAT

Dit gaat het je opleveren!

Stappenplan

Zo gaan we te werk

1. Gratis kennismakingsgesprek

Het is mogelijk om een gratis kennismakingsgesprek aan te vragen. Tijdens dit gesprek ben ik heel benieuwd naar je onderneming en doelen. Ik geef je mijn eerlijke mening over de presentatie van je website en socials en deel alvast de eerste tips. Uiteraard is het voor jou ook fijn om te weten of we bij elkaar passen. Want alleen als jij je op je gemak voelt tijdens de fotoreportage, krijg je de mooiste resultaten.

DaKo-Fotografie-Daniëlle-Kock

2. Boeking en brainstormsessie

Yes! Je hebt ervoor gekozen om samen met mij je bedrijf naar een hoger niveau te tillen! We plannen een datum voor een brainstormsessie in. Tijdens dit gesprek bespreken we wat je doel is met de foto’s, wat je wensen zijn en kom ik met verschillende ideeën voor de foto’s. Daarnaast bespreken we wat een geschikte locatie is voor de fotoreportage en kun je uiteraard al je vragen aan mij stellen.

Virtual assistant Eindhoven

3. Shootplanning

Na de brainstormsessie ontvang je van mij een uitgewerkte shootplanning. Dit is een soort draaiboek waarin ik de ideeën voor de foto’s heb uitgewerkt, met ruimte zodat je het verder kan aanvullen. Super handig, want zo ben je er zeker van dat de belangrijkste foto’s niet worden vergeten. Tevens kun je hierop de keuze voor je outfits kwijt, de eventuele props die tijdens de fotoreportage nodig zijn en is er ruimte voor andere notities. Naast de shootplanning ontvang je een uitgebreide gids met tips ter voorbereiding op de fotoreportage. Deze voorbereiding geeft je duidelijkheid en rust!

Hippische fotograaf

4. De fotoreportage

Op de dag zelf sta jij en je bedrijf in het middelpunt, maar maak je niet druk, alles op een ontspannen en gezellige manier. Nadat we samen de locatie hebben geanalyseerd, gaat de fotoreportage van start. Ik begrijp dat het spannend voor je is, maar ik stel je op je gemak, geef aanwijzingen en samen maken we veel verschillende foto’s waarmee je echt indruk maakt bij (potentiële) opdrachtgevers.

Paardenhouderij Nigtevecht

5. De fotoselectie

De fotoreportage is achter de rug. Tijd voor jou om terug te kijken op een super geslaagde dag. In de tussentijd ga ik aan de slag met het uitzoeken van alle foto’s. Vervolgens ontvang je een mail met een link naar je eigen (beveiligde) beeldbank. Hier kun je de foto’s uitkiezen die je bewerkt wilt hebben. Wanneer ik je selectie heb ontvangen, ga ik de foto’s tot in detail nabewerken.

Hippische zakelijke productfotografie

6. Levering foto's

You’ve got mail! Ga er even goed voor zitten en geniet van alle mooie foto’s die je digitaal hebt ontvangen. Nu is het tijd om je website en socials een boost te gaan geven en nieuwe klanten aan te trekken.

Paardenbedrijf fotografie

Reviews

Ondernemers die jou voor gingen

Investering

Welk pakket kies je?

Ik heb drie pakketten samengesteld waaruit je kunt kiezen. Sluiten de pakketten niet aan bij wat je zoekt? Vertel mij je wensen, dan maak ik een offerte op maat. Ik denk graag met je mee. Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw en reiskosten van € 0,30 per km retour.

Business
booster start

Voor startende ondernemers die hun bedrijf een professionele uitstraling willen geven
395
 • 1 fotoreportage
 • Voorbereidende videocall
 • Uitgewerkte shootplanning
 • Uitgebreide gids met tips en checklist ter voorbereiding
 • Moodboard
 • +/- 2,5-3 uur fotograferen
 • Je eigen beveiligde beeldbank om je foto’s uit te kiezen
 • 20 digitale bewerkte foto’s in hoge resolutie en webformaat
 • Alle foto's zonder logo
 • Mogelijkheid tot bijboeken videoshoot. Ontvang de mooiste videobeelden waar je o.a. onbeperkt reels mee kan maken

Business
booster seizoen

Een heel jaar voorzien van foto's voor je website en socials, passend bij de tijd van het jaar
395 per kwartaal
(inclusief 20 gratis foto's t.w.v. € 300,-!)
 • Alles van het business booster start pakket +
 • 4 fotoreportages (ieder seizoen)
 • 25 digitale bewerkte foto’s per keer in hoge resolutie en webformaat

Business
booster PRO

Voor ambitieuze ondernemers die hun bedrijf naar een hoger niveau willen tillen en zich willen laten ontzorgen
495 per kwartaal
(inclusief vele extra's)
 • Alles van het business booster seizoen pakket +
 • Organisatie van de fotoreportage (locatie, modellen)
 • 30 digitale bewerkte foto's per keer in hoge resolutie en webformaat
 • Indien gewenst zoek ik de allermooiste foto's voor je uit. Dit scheelt jou weer tijd
 • Een advies voor de opmaak van je Instagram feed met alle geleverde foto's
 • Gids met tips voor gebruik foto's en social media

“geweldige foto's, denkt mee en bespaart me een hoop tijd dankzij haar service!”

Susanne Bos - Paard en Winst

FAQ

Veelgestelde vragen

Ik fotografeer in heel Nederland. En op speciaal verzoek ook in het buitenland (graag zelfs!).

Voorafgaand aan de fotoreportage ontvang je een uitgebreide gids met tips, ter voorbereiding op de fotoreportage.

Nee dat hoeft zeker niet. Ik begeleid je tijdens de fotoreportage en geef je tips hoe je kan staan/zitten. Daarnaast let ik ook op de kleine details, zoals dat je kleding en haar goed zit.

Vind je het fijn als iemand je make-up verzorgt en/of je haar mooi in model brengt? Ik werk samen met ervaren visagistes en hairstylisten. 

Vraag bij de boeking van je fotoreportage naar de mogelijkheden.

Voorafgaand aan de fotoreportage hou ik altijd Buienradar in de gaten. We hebben tot de avond voor de fotoreportage contact. Als het gaat regenen en we hebben de fotoreportage buiten gepland, dan wordt de fotoreportage kosteloos verplaatst.

Je kan altijd foto’s nabestellen. Ik hanteer hiervoor een staffelprijs die je op kan vragen per mail.

Je ontvangt alleen de bewerkte foto’s.
Ik sta voor een bepaalde kwaliteit en het nabewerken van de foto’s is hier een onderdeel van.

De selectie van de foto’s maak je via je eigen (beveiligde) fotogalerij. Nadat alle foto’s bewerkt zijn, ontvang je de foto’s in hoge resolutie en op webformaat.

Ja, enkele dagen na de fotoshoot ontvang je een link naar je eigen fotogalerij. Dit is alleen voor jou toegankelijk. Hier kun je de foto’s uitkiezen die je wilt ontvangen.

Het aanpassen/nabewerken van foto’s is niet toegestaan. Als je met mij samenwerkt, kies je bewust voor mijn stijl en dat is mijn visitekaartje. Als je vragen of opmerkingen hebt over de foto’s kun je contact met mij opnemen.

Als je een business fotoreportage boekt, mag je de foto’s overal voor gebruiken. 
Wil je de foto’s op social media delen, dan vraag ik je om DaKo Fotografie te vermelden onderaan de foto en te taggen.

Als je foto’s wilt publiceren, dan is naamsvermelding verplicht. Het laten publiceren van foto’s door andere bedrijven gaat altijd in overleg met mij.

Ben je klaar voor the next level met je bedrijf?

Boek hieronder je business fotoreportage