Menu Sluiten

Business fotoreportages voor hippische ondernemers en hondenprofessionals


Wetenschappelijk bewezen: niet meer dan 2 seconden zijn er nodig voor een eerste indruk.
Loop geen klanten mis door het ontbreken van professionele foto’s die precies laten zien wie je bent en waarvoor klanten bij je terecht kunnen.

Herken je jezelf in één of meerdere van de onderstaande punten? Dan is een business fotoreportage echt iets voor jou!

  • Je hebt geen recente en/of professionele foto’s van jezelf en je onderneming
  • Je vind het lastig om je product en/of dienst zelf goed in beeld te brengen
  • Als je een foto hebt gemaakt bereik je niet of maar half het gewenste resultaat
  • Het kost je veel tijd (en tijd is geld)
  • Je hebt onvoldoende foto’s om te kunnen delen op social media, waardoor je weinig zichtbaar bent
  • Je prioriteiten gaan om bovenstaande redenen ergens anders naar uit en je loopt hierdoor nieuwe opdrachten en dus omzet mis, omdat potentiële klanten voor je concurrent kiezen

Samen creëren we een beeldbank met foto’s (denk onder andere aan portretfoto’s van jou, dat je aan het werk bent, met paarden/honden erbij) die je overal voor kan gebruiken om je bedrijf te presenteren. Tijdens de fotoshoot ben ik uiterst geduldig en heb ik oog voor detail. Een prettige en heldere communicatie, rust en perfectie staan voor mij centraal in mijn werkwijze.

Wensen zijn altijd bespreekbaar en samen komen we tot een prachtige fotoserie.

Uiteraard sta ik altijd open voor een (gratis) kennismakingsgesprek, waarin we bespreken wat je wensen zijn en denk ik met je mee over de mogelijkheden.

Hoe gaat een fotoshoot in zijn werk?

1 Voorbereiding
Voorafgaand aan de fotoshoot plannen we een kennismakingsgesprek in, dit kan telefonisch of door middel van een videocall. Het voordeel van een videocall is dat je mij dan al hebt gezien en je jezelf gelijk prettiger zal voelen tijdens de fotoshoot. Ik ben heel benieuwd naar jou en je onderneming, zodat ik met je mee kan denken en we bespreken je wensen. Daarnaast geef ik je advies over je kleding en de locatie, een goede voorbereiding is het halve werk!

2 De fotoshoot
Op de dag zelf sta jij en je bedrijf in het middelpunt, maar maak je niet druk, alles op een ontspannen en gezellige manier. Ik stel je op je gemak, geef aanwijzingen en samen maken we veel verschillende foto’s waarmee je echt indruk maakt bij (potentiële) opdrachtgevers. Na afloop kun je terugkijken op een geslaagde dag!

3 De fotoselectie
Je ontvangt van mij een mail met een link naar je eigen (beveiligde) beeldbank. Hier kun je de foto’s uitkiezen die je bewerkt wil hebben. Zodra de foto’s klaar zijn krijg je de foto’s digitaal toegestuurd. Heb je foto’s nodig voor speciale commerciële doeleinden? Laat het mij weten en ik denk graag met je mee.

Pakketten en investering
Ik heb verschillende pakketten samengesteld waaruit je kunt kiezen. Per pakket lees je waarom het pakket bij jou kan passen. Sluiten de pakketten niet aan bij wat je zoekt? Vertel mij je wensen, dan maak ik een offerte op maat. Ik denk graag met je mee. Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw en reiskosten van 0,30 cent per kilometer heen en terug.